Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Vrachtwagenchauffeur ZZP’er

Branche:
Onbekend
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als chauffeur ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

Dankzij jou worden onze producten schadevrij met een glimlach bezorgd. Jij maakt het verschil in de service die wij leveren. Dagelijks ga je op pad om onze vloeren bij de klanten af te leveren. In de ochtend vertrek je met een volle oplegger uit Genemuiden en nadat je zo’n 20 tot 25 adressen hebt bezocht keer je met een lege oplegger weer terug.

Voor deze functie zoeken wij chauffeurs die als ZZP’er mee willen draaien in onze poule. Je zal voornamelijk opgeroepen worden als er bijvoorbeeld ziekte is of als het erg druk is. Uiteraard stemmen we dit samen af.

Functie eisen
Je bent flexibel, hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-2 opleiding als chauffeur wegvervoer, maar bent in ieder geval in het bezit van een groot rijbewijs.

Naast dat je het een uitdaging vindt om dagelijks schade vrij te leveren, vind je het leuk om contact te hebben met onze klanten. Je maakt graag contact met onze klanten en je wilt graag dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Nauwkeurig en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit sterk groeiende bedrijf levert producten aan speciaalzaken en bouwmarkten. Het is een full-service groothandel in Nederland. Ze groeien nog steeds, ook in de komende jaren. Het betreft een ondernemend familiebedrijf waar voortdurend geïnvesteerd wordt in mensen, materieel en huisvesting.

Website:
www.templer.nl