Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verzorgende (IG) niveau 3

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG verricht je lichamelijke verzorgende, begeleidende en ondersteunende werkzaamheden bij mensen thuis.Je beschikt over een goed observatievermogen met betrekking tot lichamelijke en geestelijke conditie van de cliënten en bent uitstekend in staat eventuele afwijkingen te signaleren/bespreken en er goed vervolg aan te geven.Je voelt je verantwoordelijk voor het welbevinden van onze cliënten. Ook ben je inzetbaar voor alle overige diensten met betrekking tot welbevinden van de cliënten.

Functie eisen:
Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3
Rijbewijs B
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist
Zelfstandig, enthousiast en flexibel

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken?

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een professionele jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van multiculturele thuiszorg. Dagelijks ondersteunen ze vele cliënten. Ze helpen hen om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Ze bieden een luisterend oor en signaleren problemen in een vroeg stadium. Zij stimuleren tot bewuster en actiever leven en brengen mensen met dezelfde achtergrond bij elkaar. Organiseren activiteiten aangepast aan de behoefte en mogelijkheden van hun cliënten. Cliënten met taalproblemen worden geholpen door deskundige medewerkers

Website:
www.templer.nl