Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verpleegkundige niveau 4 en/of 5

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als gediplomeerd Verpleegkundige draag je de zorg voor het leveren van de beste zorgkwaliteit bij de cliënten thuis. Jij hebt kennis en ervaring als verpleegkundige in de zorg met betrekking tot oudere cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek. Volharding en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Gevoel voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne is vereist bij het opstellen en evalueren van het zorgleefplan, het verlenen van de zorg en het uitvoeren van handelingen. Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist bij het hebben van inzage in cliënt gegevens.

Functie eisen:
Jij bent in het bezit van een mbo diploma niveau 4 en/of 5 verpleegkunde.
Rijbewijs en eigen vervoer.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist
Zelfstandig, enthousiast en flexibel

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel met je CV en motivatie.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


  In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een professionele jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van multiculturele thuiszorg. Dagelijks ondersteunen ze vele cliënten. Ze helpen hen om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Ze bieden een luisterend oor en signaleren problemen in een vroeg stadium. Zij stimuleren tot bewuster en actiever leven en brengen mensen met dezelfde achtergrond bij elkaar. Organiseren activiteiten aangepast aan de behoefte en mogelijkheden van hun cliënten. Cliënten met taalproblemen worden geholpen door deskundige medewerkers.

Website:
www.templer.nl