Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verkoopmedewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker Verkoop ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een deel van deze Bouwmarkt. Je helpt klanten en je zorgt er voor dat de winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Je houdt ook de voorraden bij en je bestelt artikelen voor de klanten. Je spreekt de klanten actief aan en geeft ze advies en handige tips om hun klus tot een succes te maken. Samen met de klant ga je op zoek naar de beste oplossingen.
Het betreft een functie van 32 – 38 uur. Hoe het concept van dit bedrijf werkt wordt je gaande weg geleerd.

Functie eisen
Voor deze functie zoeken zij een enthousiaste, gemotiveerde en representatieve medewerker met lef en commercieel inzicht. Bij voorkeur heb je verkoopervaring in de doe-het-zelf-branche of een andere Retail omgeving. Je weet van aanpakken, bent nauwkeurig en kan goed omgaan met computersystemen. Je bent servicegericht en kan goed samenwerken.

Wat bieden wij jou?
Een leuke en leerzame werkplek in een gezellig team dat gezamenlijk resultaten haalt. Het is een afwisselende functie met prima arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.

Arbeidsvoorwaarden
Proefperiode op uitzendbasis en bij goed functioneren contract bij het bedrijf.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende Deco artikelen, voordeelacties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing kom je daarom naar één van de bouwmarkten.
Bij deze bouwmarkt helpen ze je graag! Of het nu gaat om informatie geven hoe je het beste een klus kunt aanpakken met tips en trucs òf dat dit bedrijf de KlusHulp de klus voor jou doet. Zij staan zowel in de bouwmarkt als op de webshop voor je klaar. Naast de vaste services waarvan de klant bij iedere bouwmarkt gebruik kan maken, biedt deze vestiging vaak nog een aantal lokale diensten aan.
Over hun medewerkers
Eén van de succesfactoren zijn de medewerkers. Zij maken de winkel, de sfeer en verlenen de service. De klant staat central en de medewerkers maken daarin het verschil. Ze hebben plezier in hun werk, dat staat voorop. Ze gaan er met z’n allen voor en doen het morgen nog beter.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}