Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verkoop medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Voor een hippe winkel in Noord Nederland zoeken wij voor 20 uur per week een enthousiaste spontane verkoper/styliste die het leuk vindt om samen met de ouders en kinderen een top outfit samen te stellen. Het is van belang dat je goed kunt luisteren, zelfstandig kunt werken, zelf initiatief neemt en het super vindt om met kinderen te werken. Je bent actief op social media en weet hoe dit in elkaar steekt. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste trends en zie je er zelf representatief uit.

De werkdagen zijn Donderdag middag, Vrijdag en Zaterdag. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in de vakanties (natuurlijk in overleg).

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Bovendien is er ruimte voor eigen initiatief en in een open en leerzame omgeving.


Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


In het noorden van Friesland is een prachtige winkel gevestigd die kinderen, klein en groot, vooral hippe, comfortabele en kwalitatieve kleding, accessoires en geweldige kraamcadeaus biedt. Het shoppen hier is een ware belevenis.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}