Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Technisch administratief medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Profiel bedrijf:

Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten:

Het aannemingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het aannemen van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg, reconstructie en onderhoud van water, gas, elektra, telecom en centrale antenne installaties.

De werkmaatschappij Weg- en Waterbouw houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van o.a. riolering, persleidingen, open en dichte verhardingen enz.

Het elektrotechnisch Installatie- en Montagebedrijf zorgt voornamelijk voor de aanleg van buiteninstallaties als sportveldverlichting, openbare verlichting, drukriolering gemalen, terreinverlichting en aanverwante zaken.

Functie omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een ervaren technisch administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verschillende projecten. Je maakt nieuwe orders aan, factureert deze en sluit ze af. Je beheert en bewaakt de volledige administratieve afwikkeling en je ondersteunt de afdeling met het registreren van storingsmeldingen. Ook stel je een storingsdienstrooster op. Verder verzorg je de planning van de service monteurs. In je functie als technisch administratief medewerker vervul je een belangrijke rol in het team. Jij draagt er zorg voor dat alles goed geregistreerd staat in de systemen waardoor het team snel benodigde informatie op kan vragen vanaf offerte tot aan de uitvoering en nazorg. Jij verstrekt informatie aan collega's m.b.t. voortgang van de projecten. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het beheer van het archief.

Opleiding:

MBO

Competenties:

We zijn op zoek naar een ervaren Technisch Administratief Medewerker die affiniteit heeft met de branche. Je haalt er veel voldoening uit om je collega's administratief te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle administratieve taken uitstekend worden verwerkt en vastgelegd. Je werkt systematisch, accuraat en zeer zorgvuldig zodat je de gevraagde informatie snel kunt terugvinden. Je luistert goed en stelt de juiste vragen om zo gedegen informatie aan hen te kunnen verstrekken. Tevens ben je klantgericht en durf je de telefoon op te pakken om met de klant een aantal gegevens door te nemen die van belang zijn voor de uitvoerende projecten. Inzicht in administratieve processen is absoluut een eis.

Het bedrijf biedt:

Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband
Een plezierige werksfeer
Salaris conform CAO

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken en woonachtig in de regio Den Bosch?
Reageer dan snel met je CV en motivatie.
Wij laten sowieso van ons horen. Reiskosten vergoeding

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}