Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Servicemedewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor een Shell station in Middelrode zoeken wij een parttime (18 uur) Servicemedewerker. Naast het afrekenen van brandstof komen klanten bij je voor koffie en broodjes, voor een vriendelijk woordje of om de weg te vragen. Daarnaast adviseer je klanten over de juiste olie, koelvloeistof of bv. de bandenspanning. Ook houd je de voorraad in de shop op peil en zorg je ervoor dat de shop, toiletten en het terrein schoon zijn. Je werkt binnen als servicemedewerker maar je gaat ook de klanten buiten bij de pomp bedienen.

Functie-eisen
Je bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en je ziet er verzorgd uit. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat, flexibel, collegiaal en betrouwbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Na ruim zestig jaar, bestaat dit bedrijf uit 4 autobedrijven, een schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij. Hiermee biedt het bedrijf alles op het gebied van automobiliteit.

Website:
www.templer.nl