Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Service monteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Voel jij je thuis in een omgeving waarin klanten, techniek, commercie en collega’s continu om aandacht vragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als servicemonteur dien je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in staat te zijn om alle onderdelen van de fornuizen te onderhouden en te repareren. Je werkt in Nederland, België en Duitsland.

Functie taken: Het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud. Het uitvoeren van reparatie opdrachten. Het opstellen van storingsrapportages. Het plaatsen van fornuizen en complete keukeninrichtingen. Het verrichten van andere voorkomende montagewerkzaamheden. Het controle van de bus op benodigde materialen en apparaten. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen:
Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau, een opleiding gevolgd in de richting elektrotechniek. Tenminste enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de grootkeukentechniek. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs E. Je hebt een flexibele en oplossingsgerichte instelling. Tevens heb je een brede interesse in techniek. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit. RVS lassen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:
Op basis van Werving en Selectie een contract bij het bedrijf.
Dit bedrijf biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal en techniek.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ruim 30 jaar geleden werd het eerste fornuis geproduceerd in de fabriek in Best. Inmiddels is dit bedrijf dé producent van topkwaliteit fornuizen voor de Horeca. Het is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 40 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. De medewerkers zijn de sleutel tot het succes en de tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van deze medewerkers.

Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Zij bieden hun mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business. Meer informatie over Rosval en haar producten vind je op de website

Website:
www.templer.nl