Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Lasser

Branche:
Industrie
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Ben jij een echte teamspeler die samen met kundige en enthousiaste collega's voor onze opdrachtgevers mooie producten wil produceren? Wij zijn op zoek naar een samensteller/lasser met voldoende kennis en relevante praktijkervaring.

Je stelt zelfstandig constructies samen volgens tekening, waarbij je daarna zorg draagt voor het uit te voeren laswerk. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin we volop in beweging zijn. Wij zoeken iemand die graag bijdraagt aan een prettige werksfeer, in een goed georganiseerd bedrijf.

De producten die we produceren, maken deel uit van zowel grote als kleine projecten, voor opdrachtgevers in de ruime omgeving. Daarnaast hebben we ook onze eigen projecten waar we voor produceren. Uitdaging genoeg dus! Voldoe jij aan onze functie eisen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Functie eisen
-Relevante afgeronde opleiding op MBO niveau 3;
-Minimaal twee jaar relevante ervaring;
-Goed tekening kunnen lezen;
-Mig/Mag minimaal niveau 2;
-Goede samenwerking met je collega’s en je bent flexibel.
-Representatieve houding, je denkt in oplossingen, je bent doelgericht en je wilt het beste uit jezelf halen.

Arbeidsvoorwaarden
Je start op tijdelijke basis, wat omgezet kan worden naar vast contract Salaris op basis van kennis en ervaring volgens cao klein metaal Reiskostenvergoeding Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

Dit bedrijf is een allround toeleverancier van metaal- en kunststof producten. Het bedrijf beschikt over diverse CNC gestuurde verspaningsmachines en diverse lastechnieken. Ze maken en leveren een grote diversiteit aan producten, variërend van draai-, en freesonderdelen tot en met constructiewerk.
Deze producten worden geleverd aan diverse sectoren, bijvoorbeeld:
Luxe jachtbouw
Brandweer
Landbouw-, en voedingsindustrie
Weg-, en waterbouw

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}