Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Samensteller Jaarrekeningen M/V

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Samensteller Jaarrekeningen

Zoek jij een afwisselende functie en heb je hart voor het MKB? Vind je het leuk om ondernemers te adviseren op administratief, financieel en fiscaal gebied? Dan is deze functie als iets voor jou!

Als samensteller ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekeningen en het afhandelen van de bijbehorende aangiftes VPB en IB. Je hebt jouw eigen klantenportefeuille en werkt met name voor ondernemers uit het MKB. Samen met je collega’s heb je een signaalfunctie en geef je advies op administratief, financieel en fiscaal gebied.

Daarnaast ga jij je bezighouden met:
• Het opstellen van periodieke rapportages
• (Advies)vraagstukken van klanten en collega’s
• Het verder uitbouwen van onze (online) dienstverlening voor klanten
• Het onderhouden en waar mogelijk verder uitbreiden van je netwerk

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief en sociaal sterk bent. Het adviseren van klanten gaat je gemakkelijk af. Verder ben je ambitieus en wil je groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Bij voorkeur heb je een HBO opleiding/ werkniveau en ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse cijfers en het verzorgen van belastingaangiften op een accountants- of administratiekantoor. Heb je voorgaande opleiding en ervaring niet maar denk je toch geschikte te zijn voor deze functie dan komen we ok graag met je in contact.

Kom je bij ons werken?
Je komt bij ons in een laagdrempelig, gezellig en collegiaal team met ruim 30 medewerkers. Onze vestiging bevindt zich in Staphorst en we hebben een sterke focus op het MKB en de agrarische sector. Als teamlid bieden we jou veel zelfstandigheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 30 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, goede ontwikkel-mogelijkheden én de kans om diverse opleidingen en trainingen te volgen.

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact met ons op via tel. 06-408 474 81 of via info@templer.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Wij zijn een professioneel en laagdrempelig kantoor voor administratie en fiscaal advies. Ons RB belastingadvieskantoor bestaat al ruim 30 jaar en heeft ondertussen een brede bekendheid in Staphorst en omstreken opgebouwd.

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in het mkb en de agrarische sector. We beschikken over gespecialiseerde mkb- en AGRO-adviseurs die exact op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de sector en deze kennis en ervaring graag inzetten om voor úw bedrijf het optimale resultaat te behalen.

Website:
www.templer.nl