Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Productiemedewerker Chips M/V

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor onze chips-lijn zoeken wij een productiemedewerker. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die wij een permanente baan aan kunnen bieden binnen ons team.
Als productiemedewerker ben je werkzaam in de hal waar je onze chips produceert. Je houdt je bezig met het gehele proces van wassen, snijden, halveren, bewerken en bakken. Je bedient de diverse machines en verstelt ze waar nodig. Je zorgt voor het op de juiste manier draaiend houden van het productieproces, bij voorkeur heb je ervaring met machines en ben je alert op de kwaliteit van het eindproduct. Je werkt samen met je collega’s om het gehele proces zo efficiënt en productief mogelijk te laten verlopen.
Wij zoeken een echte teamspeler. Je bent stressbestendig, collegiaal, nauwkeurig, fysiek sterk, besluitvaardig, flexibel en gedreven om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Functie eisen:
- Bij voorkeur basiskennis van voedingsindustrie en –technologie;
- Woonachtig in de omgeving van Wolvega.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een permanente fulltime functie met uitzicht op een vaste baan. Je zal werken binnen het 2 ploegen systeem (05.30- 14.30 en van 13.30-22.30) en ontvangt hiervoor een ploegentoeslag bovenop je reguliere uurloon. Je werk wordt beloond met een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je graag een plek binnen ons gezellige team.

Heb je interesse om te werken in de Food dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bij FZ Organic Food is geen dag hetzelfde! Wij maken de lekkerste biologische chips (van “handcooked” tot popcorn en groentechips) en heerlijke producten voor de Oosterse keuken.

Er heerst bij ons een gezellige, informele sfeer en je werkt samen met een vaste groep collega’s. We helpen elkaar waar nodig, werken lekker door maar hebben ook veel plezier samen. Heb je het naar je zin en pas je goed in het team? Dan bieden we je graag een vast contract aan. Daarnaast kun je interne opleidingen volgen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.

Website:
www.templer.nl
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}