Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Oproepkrachten Glazenwasser

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die dit bedrijf kunnen helpen bij ziekte en grote opdrachten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het werken op locaties van de opdrachtgevers. Dat kan een kantoorpand, flat of onderwijsinstelling zijn, maar ook een productielocatie of station. Incidenteel kan de direct leidinggevende je inschakelen voor adhoc en/of extra werkzaamheden.

Functie eisen:
Je ben represetatief, klantgericht en kunt goed zelfstandigwerken. Je hebt ervaring of affiniteit met de schoonmaak branche. Daarnaast ben je flexible en heb je een dienstverlende- en klantgerichte houding. Ook heb je geen hoogte vrees en weet je van aanpakken. Heb je je CVA en rijbewijs dan is dan een pre.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een stabiel, regionaal opererend bedrijf met een sterke familiestructuur. Het bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Service staat bij hen hoog in het vaandel, zij staan zo snel mogelijk voor u klaar. Ook blijven zij alert op de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche, waarbij ze zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten gebruiken. Het geheim schuilt in de aanpak; klanttevredenheid en service zijn een voortdurende focus.

Website:
www.templer.nl