Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Oproep productiemedewerker

Branche:
Handel en retail
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor onze productieafdelingen zoeken wij kandidaten die als oproepkracht ons team komt versterken. Deze baan is ideaal als je wisselend beschikbaar bent of een leuke werkplek zoekt naast je studie, je geeft namelijk je beschikbaarheid digitaal door en wordt dan ingepland als er een dienst vrij is.

Je zult gaan werken op de afdeling waar chips geproduceerd zal worden. Jij bent een onderdeel van het proces en staat bij de machine. Als er zich eventuele storingen voordoen dan signaleer je deze en je neemt hier actie op. Daarnaast kan het zijn dat je ook op andere afdelingen ingezet gaat worden. Je werkt in drie ploegendienst.

Functie eisen:
Jij bent een echte teamspeler. Je weet hoe het werkt binnen een productiebedrijf en begrijpt dat als iedereen zijn werkzaamheden verricht je met elkaar bergen werk kunt verzetten. Je vindt het fijn als alles goed draait en je met elkaar een lolletje kunt maken. Aangezien je met voedingsmiddelen werkt vragen wij goede persoonlijke hygiëne. Verder ben je betrouwbaar, stressbestendig, energiek.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze leuke en afwisselende functie zijn goede arbeidsvoorwaarden van toepassing. Je ontvangt een mooi salaris dat wordt afgestemd op basis van jouw kennis en ervaring. We bieden een leuke baan binnen een mooi familiebedrijf. Ook wordt er eventueel een interne opleidingstraject aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken? Reageer dan snel! We plannen graag een kennismakingsgesprek voor je in. Reiskosten vergoeding

 Ploegendienst

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bij FZ Organic Food is geen dag hetzelfde! Wij maken de lekkerste biologische chips (van “handcooked” tot popcorn en groentechips) en heerlijke producten voor de Oosterse keuken.

Er heerst bij ons een gezellige, informele sfeer en je werkt samen met een vaste groep collega’s. We helpen elkaar waar nodig, werken lekker door maar hebben ook veel plezier samen. Heb je het naar je zin en pas je goed in het team? Dan bieden we je graag een vast contract aan. Daarnaast kun je interne opleidingen volgen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}