Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Oproep Chauffeur Bestelbus

Branche:
Onbekend
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor onze verlengde bestelbus zoeken wij een chauffeur die mee wil draaien in onze poule met oproepchauffeurs. Als chauffeur ben jij het visitekaartje van Cotap. Dankzij jou worden onze producten die nageleverd moeten worden schadevrij en door het hele land bezorgd.

Functie eisen
Je bent minimaal in bezit van een B-rijbewijs en hebt vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ook geschikt voor pensionarissen die altijd in een soortgelijke functie hebben gewerkt.
Je vindt het je het leuk om contact te hebben met onze klanten, bent representatief en wilt graag dat stapje extra zetten om onze klanten tevreden te houden. Nauwkeurig en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit sterk groeiende bedrijf levert producten aan speciaalzaken en bouwmarkten. Het is een full-service groothandel in Nederland. Ze groeien nog steeds, ook in de komende jaren. Het betreft een ondernemend familiebedrijf waar voortdurend geïnvesteerd wordt in mensen, materieel en huisvesting.

Website:
www.templer.nl