Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Meewerkend Voorman M/V

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Je draagt zorg voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning. Je stuurt de productiemedewerkers aan en motiveert ze. Je verhelpt kleine storingen en controleert het product op kwaliteit. Ten slotte zie je er op toe dat er hygiënisch en veilig gewerkt wordt.

Functie eisen
Je hebt een MBO+niveau met leidinggevende capaciteiten. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt nauwkeurig. Je hebt affiniteit en gevoel met techniek en naast een goede beheersing van de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal redelijk.

Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt je een afwisselende baan in een veelzijdige functie binnen een prettige werksfeer. Je salaris is conform de CAO van de Glastuinbouw. Opleidingsmogelijkheden worden je ook geboden en wanneer het wederzijds goed bevalt krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit is een bedrijf wat het hele jaar rond witlof produceert op zeer grote schaal. Het behoort dan ook tot één van de grootste en modernste witlof producenten van Europa. Door deze grootte kunnen ze de klanten op maat bedienen en is productbeschikbaarheid nooit een probleem. Daarnaast beschikken zij over een verpakkingshal, die BRC gecertificeerd is, waar ze het product in elk gewenste verpakking kunnen verpakken.

Website:
www.templer.nl