Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Medewerker Groen

Branche:
Bouw en vastgoed
FTE:
Onbekend
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Jij werkt graag buiten en met je handen uit de mouwen. Je bent een harde werker die niet terugdeinst voor een uitdaging omdat je vertrouwt op je gezond boerenverstand en een praktische kijk. Er wordt veelal in vaste teams en op vaste locaties gewerkt, dus je zult veel optrekken met je directe collega’s.

Functie eisen
Ervaring met het groen is een pré, maar met de juiste instelling ben je altijd welkom om te laten zien wat je kunt. Je bent in bezit van een VCA of bereid deze te halen. Glimmende gloednieuwe machines doen je glunderen.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Aanbod
Een diverse baan in een enthousiast team. Je werkt voor veel verschillende opdrachtgevers en krijgt de ruimte om eigen initiatief te tonen en te groeien in je functie met indien nodig persoonlijke begeleiding.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een aannemerscollectief met vier werkmaatschappijen. Zij zorgen voor de inrichting en het beheer van groene, grijze en blauwe buitenruimten door heel Nederland. Door de bedrijven onder één dak te bundelen is het voor hen nog gemakkelijker om samen te werken en om visie, kennis, expertise en vakmanschap te delen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}