Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Machinist Mobielekraan

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als machinist mobiele kraan verricht je tal van werkzaamheden in de GWW. Eventueel onder leiding van je uitvoerder zorg je ervoor dat de te verrichten werkzaamheden tijdens projecten conform beoogde uitvoering en planning worden gerealiseerd, denk hierbij aan:

Onder leiding van de uitvoerder werkzaamheden uitvoeren op civiele en cultuurtechnische werken.Meten en uitzetten. Samenwerken met de grondwerker indien aanwezig.

Functie eisen

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt beheerst en zelfstandig werken. Je bent representatief en weet de handen uit de mouwen te steken. Tevens ben je veiligheidsbewust (omgeving, keuringen, naleving vergunningen en pbm’s). Ben je daarnaast ook nog klantgericht en oplossingsgericht in je werk, dan zijn we opzoek naar jou!

Diploma’s of certificaten: VCA certificaat, Rijbewijs BE (is een pre), Machinisten diploma dan wel bereid dit te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

 

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf uit Vught is een bekende bij onder andere gemeentelijke en provinciale overheden, bouwondernemingen, aannemers binnen de grond, weg- en waterbouw sector èn particulieren. Er werken 15 vakbekwame medewerkers aan diverse projecten in de regio.

Het mooi en goed onderhouden machinepark is een van de paradepaardjes van de onderneming

Website:
www.templer.nl