Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Machine bediende

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste Machine Bediener, liefst ervaring met CADCAM voor de afdeling natuursteenbewerkings werkplaats. Dit bedrijf beschikt over een draadzaag, brugzaag, bovenpolijster et cetera. Je bedient en programmeert de CNC-machines. Je analyseert de processen en stuurt ze bij om een storingsvrije automatische productie te garanderen. Je maakt prototype stukken. Je staat zelfstandig in voor de kwaliteitsborging van de processen op de machines. Kortom je bent iemand die, zo nodig, de werkplaats zelfstandig kan laten draaien.
Het betreft een fulltime functie

Functie eisen:
Je hebt een technische opleiding gevolgd in de richting (elektro)mechanica, mechanische vormgevingstechnieken, dan wel anders, waarbij je voldoende technische kennis, ruimtelijk inzicht en kennis van snijcondities opgedaan hebt. Je bent flexibel en multifunctioneel. Ervaring of kennis van planlezen zijn belangrijke troeven. Je levert graag nauwkeurig werk af. Je hebt interesse voor productie. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed zelfstandigheid werken en vindt kwaliteit belangrijk. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je kan goed communiceren met collega’s. Wanneer je ervaring hebt als stratenmaker en je hebt affiniteit met natuur steen ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren
Spreken de functie-eisen je aan en ben jij ook zuinig op je materiaal? Dan zijn we opzoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden:
Bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf gevestigd in s’ Hertogenbosch is een groothandel gespecialiseerd in bestratingsmaterialen en natuursteen. Jaarlijks vinden tienduizenden vierkante meters bestratingsmaterialen hun weg naar de vakgroothandel, projecten en tuinen.

Website:
www.templer.nl