Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Logistiek Medewerker (2 ploegen)

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Je pickt orders en je laad en lost diverse goederen. Je maakt goederen verzendklaar en je bestuurt de elektrische Pompwagen/Heftruck. Tevens controleer je de goederen. Je werkt in twee ploegendienst.

Functie eisen:
Je bent een harde werker die van aanpakken weet. Je kan goed zelfstandig en precies werken. In teamverband kom je ook goed tot je recht. Je ziet het een uitdaging om alles rondom de goederen in goede banen te leiden. Je bent bereid om in ploegen te werken en bent flexibel qua werktijden.

Arbeidsvoorwaarden:
Het bedrijf biedt je een afwisselende baan met een marktconform salaris. Een leuke werkomgeving met prettige collega’s. En doorgroei mogelijkheden!

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een ware specialist als het gaat om uw logistieke vraagstukken. Met snel en efficiënt transport binnen de Benelux en Europa, maar ook daarbuiten, garandeert dit bedrijf maatwerk voor uw logistieke wensen.

Zij zijn een dynamisch expeditiebedrijf, dat zich onderscheidt van de doorsnee expediteur door met vaste contactpersonen en een eenvoudig online offerte systeem te werken.

Website:
www.templer.nl