Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leidinggevende Monteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van monteurs die het sanitair aanleggen of het leidingwerk vervangen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van monteurs die rioleringswerkzaamheden en overige voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Het betreft een verantwoordelijke baan waarbij je garant staat voor het leveren van kwaliteit en een uitstekende service. Je zult komen te werken in een enthousiast en succesvol team waarin er ruimte en mogelijkheden zijn om jouw ideeën te ontplooien.

Functie-eisen:
Je hebt een afgeronde opleiding installatietechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen. Je bent ambitieus en leergierig. Je hebt leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:
Het bedrijf biedt je een salaris volgens de cao en afhankelijk van ervaring. Reiskostenvergoeding conform cao. Een afwisselende en veelzijdige baan in de installatietechniek. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Een prettige en collegiale werksfeer. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf staat bekend om snel en deskundig optreden. Bij calamiteiten aan de installatie natuurlijk, maar ook bij andere loodgieterswerkzaamheden. Het is een combinatie van vakmanschap en charme. Het hardwerkende kantoorteam voelt de situatie haarfijn aan en heeft binnen no time de juiste vakman op de plek van het onheil.

Website:
www.templer.nl