Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leerling lassers/cascobouwers

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als leerling lasser/cascobouwer biedt dit bedrijf je de kans om bij aan de slag te gaan. Je wordt professioneel begeleid en opgeleid tot vakbekwaam lasser/cascobouwer waarbij zij jou alle fijne kneepjes van het vak leren.
Wat ze naast enige kennis van lassen van je vragen is een (bijna) afgeronde mbo-opleiding, affiniteit met techniek en natuurlijk de passie en motivatie om een vakman of -vrouw te worden.
Je leert bij dit bedrijf grote en kleine aluminium constructies op maat lassen met de MIG/MAG-lastechniek aan de hand van technische tekeningen.

Functie eisen:
Een mooie functie bij een groeiend bedrijf met bijzondere projecten waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen
• Een fijne werkomgeving op een prachtige locatie waar regelmatig tijd is voor gezamenlijke activiteiten met collega’s
• Verdere scholingsmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden
• De kans om Lloyd’s lascertificaten te bemachtigen volgens Bloemsma procedures

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een Nederlandse werf gespecialiseerd in de bouw van aluminium scheepscasco’s voor de luxe jachtbouw. Ieder casco wordt op bestelling gebouwd, waarbij de kwaliteit wordt gegarandeerd doordat er wordt voldaan aan de vereisten van classificatiebureaus zoals Lloyd’s en ABS.
Zij staan wereldwijd bekend om de bouw van casco’s voor traditionele zeiljachten, waaronder enkele van de nieuwe generatie zeiljachten, en de constructie van de opbouw van talloze motorjachten.

Website:
www.templer.nl