Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Leerling Kok

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is de passie van dit bedrijf!

Als leerling in de keuken draag jij daar natuurlijk aan bij via food. Kwaliteit, hoge tevredenheid van al de gasten en genieten staat voorop. Dat geldt zowel in het restaurant, op het terras als in het hotel.
De taken van deze leerplaats worden natuurlijk uitgevoerd onder begeleiding van het team in de keuken. In de ochtend help je mee met de voorbereidingen van het ontbijt en starten jullie met het klaarmaken van de lunch. Natuurlijk ga je aan de slag met mise en place. ’s-Avonds staat het team klaar voor een avond vol pit. Een 5-gangen bruiloft diner in het Koetshuis en een vol restaurant in het landhuis, daar kijken ze in de keuken niet van op. Daarnaast ondersteun je bij het vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening in de keuken. Geen dag hetzelfde dus.

Functie eisen
- Je volgt een BBL- of BOL opleiding;
- Je hebt een representatief en enthousiast voorkomen met een focus op gasten;
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken;
- Je bent gastgericht en collegiaal;
- Je hebt aandacht voor detail & kwaliteit;
- Flexibele instelling qua werktijden en werkdruk.

Arbeidsvoorwaarden
De werksfeer is prettig en informeel. Er zijn altijd maar enkele stagiaires en leerlingen tegelijk in dienst waardoor ze veel persoonlijke aandacht voor je hebben. Wij vragen een flexibele instelling maar proberen dat ook zeker terug te geven. Samen met jou denken ze graag mee als het gaat om sport of studie. Je krijgt dan ook voldoende tijd om te werken aan je stageopdrachten.

Sollicitatieprocedure
Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is de passie van dit mooie bedrijf. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit hun eigen authenticiteit. De gasten genieten van een geweldige service en voelen zich welkom. Ze zijn tevreden omdat zij hun verwachtingen overtreffen en de teams experts zijn in het bereiken van deze doelstelling. Het bedrijf biedt uitgebreide faciliteiten voor hotelovernachtingen, zakelijke bijeenkomsten, feesten, bruiloften en een onvergetelijke restaurantbeleving. Het hotel met restaurant is gelegen op een landgoed van 7,5 hectare en beschikt over 15 zalen voor groepen tot 160 personen en heeft 90 hotelkamers in verschillende gastenverblijven. Het landhuis dateert uit 1916 en is daarmee ook een monument.

Website: