Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Lasser Samensteller

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Metaal, het mooiste materiaal dat er is! Jij bent dan ook een lasser/samensteller in hart en nieren, vastberaden om de metaalwereld van het beste laswerk te voorzien. Je geniet van de indrukwekkende producten en constructies waar je aan werkt. De meest uiteenlopende onderdelen voor machines in de procesindustrie bijvoorbeeld, maar ook staalconstructies, bordessen, trappen, luifels en kunstwerken. Het werk heeft karakter, net als jij.

Dit ga je doen:
Geen werkdag is hetzelfde in onze wereld van metaal: aflassen, samenstellen, ponsen, zagen, jij beheerst het allemaal. Dit is dan ook de kracht van dit compacte bedrijf: elkaar helpen waar nodig. Extra handjes nodig bij het lassen? Jij springt bij, ook al sta je net werk samen te stellen voor een nieuwe constructie.

De basis van elke opdracht is de technische tekening. Jij ziet in een oogopslag wat er moet gebeuren en gaat aan de slag. Eerlijk is eerlijk, soms krijg je tekeningen onder ogen waar je drie keer naar moet kijken, zo (technisch) complex is het product. Maar dan spar je met een collega over hoe je het ontwerp gaat realiseren: en komen jullie samen tot een oplossing. Dat is het mooie aan deze baan: steeds weer nieuwe uitdagingen.

Als lasser/samensteller ben je bij alle fases van een product betrokken. Je werkt vaak zelfstandig, maar sommige opdrachten vragen om een flinke dosis teamwork. En de ene keer ben je in een uurtje klaar met een order. De andere keer heb je er dagen werk aan. Bij dit bedrijf is hard werken "de maatstaf", net als kwaliteit. Ook niet onbelangrijk: je hebt tijd voor een praatje met collega's en mag zo hard meezingen met de radio als je wilt.

Functie eisen:
Je hebt hart voor metaal, bent positief ingesteld en een echt werkpaard, En natuurlijk ben je een vakspecialist. Iemand die zich wil blijven ontwikkelen en die klaarstaat voor collega's. Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht, want lassen is voor jou een ambacht. En je bent niet bang om ook eens met een ander materiaal te werken. Met brons of aluminium bijvoorbeeld. Verder heb je :
MBO - niveau
Vakdiploma's TIG lassen in staal en rvs en diploma's MIG/MAG zijn een pre.
Technisch inzicht.

Arbeidsvoorwaarden:
Een marktconform salaris
Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.
25 vrije dagen en 13 adv dagen op basis van een 40-urige werkweek.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Een prettige, informele en professionele werkomgeving.
Vergoeding voor overwerk en eventuele maaltijden die je dan nuttigt.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ooit is dit bedrijf begonnen als dorpssmid, maar werden al snel een klein constructiebedrijf. Het ging van vader op zonen en groeide uit tot een allround metaalverwerkend bedrijf. Geleerd van zaken die beter konden en trots op zaken die perfect waren. Door te doen wat ze zeggen en vast te houden aan hun kernwaarden zijn ze geworden wie ze zijn.

Website:

Interesses

{{interest.text}}