Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kwaliteits- Onderhoudsmanager

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Als Kwaliteits- Onderhoudsmanager geef je de dagelijkse leiding aan de Technische Dienst. Je ontwikkelt je team op het gebied van autonoom onderhoud en zorgt voor een heldere communicatie rondom preventief onderhoud. Het oplossen van storingen en klachten aan de productie-installaties en machines behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Technische Dienst. Je bent verantwoordelijk voor de technische betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het installatie park en realiseert preventief onderhoud, tegen scherpe onderhoudskosten waarbij kwaliteit centraal staat. Je rapporteert in deze functie aan de Head of Technics en hebt nauw overleg met de Head of Production, Teamleaders Production en Teamleader Logistic.

Jij bent verantwoordelijk voor:
- De veiligheid van het machinepark en de installaties en erop toezien dat deze voldoen aan alle wettelijke eisen.
- Het organiseren en plannen van het volledige onderhoud, zowel correctief als preventief, van productie-installaties, machines, gebouwen en faciliteiten, teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen.
- Het opstellen en opvolgen van het jaarlijks actieplan voor de TD en het bewaken van de resultaten en deadlines.
- Het (verder) opstellen en beheren van een preventief onderhoudsplan, en zorg dragen voor een optimaal functionerend productieapparaat.
- Het coördineren van de verschillende activiteiten binnen de TD.
- Het contact met externe firma’s over het voorbereiden van onderhoudscontracten.
- Het opstellen en beheren van het onderhoudsbudget.
- Het correct naleven van veiligheidsregels, hygiëne en netheid bij (externe) technische medewerkers op de werkvloer en in technische ruimtes en een bewustzijn van deze regels creëren bij de medewerkers.

Functie eisen:
Je bent een people manager die een visie heeft op het gebied van Total Productive Maintenance. Je weet draagkracht te creëren bij het team, met als resultaat dat monteurs zich verantwoordelijk voelen en continu willen verbeteren. Een heldere communicatie rondom preventief onderhoud is voor jou vanzelfsprekend. Je besteedt veel aandacht aan continu verbeteren en zorgt voor een actieve bijdrage vanuit de afdeling Technische Dienst. Je bent een ambassadeur voor het veiligheidsbesef in de organisatie en weet dit over te brengen op je medewerkers. Je hebt een flexibele en innovatieve instelling.

Verder beschik je over:
- HTS (Elektrotechniek geniet de voorkeur).
- Aantoonbare actuele kennis van onderhoudsbeheersing (RCA / RCM).
- Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, opgedaan in een proces of productieomgeving, bij voorkeur binnen de Food.
- Kennis van continu verbeterprocessen (WCM, TPM of Lean Six Sigma).
- Ervaring met projectmatig werken.
- Kennis van SAP.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een internationale groep van bedrijven met 5.000 medewerkers in ruim 20 landen, waar het bedrijf in de omgeving van Den Bosch, met 360 medewerkers onderdeel van uit maakt. Als toonaangevende producent van natuurlijke ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie, en in het bijzonder de frisdrank - en vruchtendrank industrie, zijn innovatie en ambitie van grote waarde bij dit bedrijf.

Website:
www.templer.nl