Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kipper Chauffeur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Als chauffeur bij dit bedrijf rijd je met een kipauto los gestorte bouwmaterialen t.b.v. GWW, dit kan variëren van zand, klei, grond tot (frees)asfalt of puin. Je bent volledig verantwoordelijk voor het transport, laden en lossen van je vrachten. De chauffeurs werken voornamelijk doordeweeks, maar ook in het weekend en in de nacht. Als chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf, dus een klantvriendelijke- en servicegerichte instelling is daarom op zijn plaats .

Functie eisen
Je hebt geen 9.00 tot 17.00 instelling. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C of C/E en CCV-B diploma/code 95. Tevens ben je in het bezit van een geldig GPI en VCA certificaat (of bereid dit te halen). Ben je daarnaast enthousiast, betrouwbaar flexibel en servicegericht EN bereid om je handen uit je mouwen te steken? Reageer dan snel op deze leuke functie.

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris volgens CAO beroepsgoederenvervoer;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Prettige, familiaire en goede werksfeer;
- Dynamische organisatie en gezellige collega’s;
- Opleidingsmogelijkheden.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is gebleven wat het sinds 1953 ook al was: een bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor de belangen van de opdrachtgevers, dat kwaliteit koppelt aan echte service. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid van een eenzame pionier tot een fullservice partner in transport en aanneming in de GWW en B&U-sector. In de visie van dit bedrijf gaat de wens van de klant voor alles; is de oplossing niet direct voorhanden, dan wordt er gezocht naar een alternatief. Hierbij wordt getracht zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame oplossingen. Door te investeren in innovatieve technieken houden zij rekening met mens en milieu.

Website:
www.templer.nl