Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Houtbewerker met technisch inzicht

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Voor diverse werkzaamheden, waarbij je met metalen zoals koper en zink werkt, maar ook met hout die je voorbereid in de werkplaats om deze vervolgens ter plaatse te monteren.

Ben jij gemotiveerd en heb jij affiniteit met techniek en hout? Dan kan je misschien volgende week al aan het werk. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen:
Je hebt technisch inzicht en bent handig met houtbewerking. Je bent flexibel en houdt van aanpakken. Wanneer je in het bezit bent van een VCA is dat een pre.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf houdt zich inmiddels al decennia lang bezig met logistieke dienstverlening voor de woning-, utiliteit- en wegenbouw.

De expertise ligt zowel bij de goede uitvoering en de accurate handeling van (groot) volume transport als bij de gewenste verwerking van één enkele “normale” of een meer bijzondere transportopdracht. Bij “just in time” verwerking in het bijzonder. Zij transporteren (en monteren) voornamelijk “prefab” beton en barrier.

Van normaal en gangbare maatvoering tot en met exceptionele lengte’s, breedte’s, vormen en gewichten.

Website:
www.templer.nl