Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: HR Medewerker

Branche:
Transport en logistiek
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

We hebben al meer dan 85 jaar een enorme passie voor vloeren, waarbij alles wat we doen gericht is op het ontwikkelen van onze kennis, kwaliteit en service. Met de medewerker als belangrijkste kapitaal bouwen we samen aan de toekomst van ons bedrijf.

Wij zijn een betrouwbare en stabiele werkgever en gaan voor een duurzame samenwerking met onze Vloerfanaten. Een betrouwbare HR- en salarisadministratie is daarbij essentieel. Word jij enthousiast van een kloppende HR- en salarisadministratie en help je graag collega’s? Dan komen we graag met jou in contact!

Jouw rol als HR medewerker
Als HR medewerker zorg jij ervoor dat iedereen met plezier zijn werk kan uitvoeren. Je bent dagelijks operationeel bezig met het uitvoeren van de HR- en salarisadministratie van ruim 200 collega’s en 60 oproepkrachten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:
- Tijdig en juist uitvoeren van HR processen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Denk hierbij aan contracten, brieven en -- bruikleenovereenkomsten;
- Verwerken van mutaties in diverse (HR) systemen;
- Eerste aanspreekpunt en vraagbaken voor medewerkers en leidinggevenden voor uiteenlopende HR- en salaris gerelateerde vragen. Denk hierbij aan vragen over verlof, mutaties, loonstroken en contracten.
- Het verwerken van de maandelijkse mutaties voor salarisuitbetaling;
- Relevante ontwikkelingen in het HR vakgebied bijhouden en toepassen;
- Rapporteren van diverse HR stuurinformatie;
- Organiseren en plannen van trainingen.

Daarnaast zijn er diverse andere taken ter ondersteuning van de HR afdeling. Het is een gevarieerde functie waarbij je moeiteloos moet kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Samen met de HR Adviseur en HR Manager werk je aan het verder professionaliseren van de afdeling en het efficiënt inrichten van alle processen.

Het team
Je komt te werken op de HR afdeling bestaande uit een HR Adviseur en HR Manager. Ter vervanging van onze huidige HR medewerker zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke HR collega die verantwoordelijk is voor de HR- en salarisadministratie. Daarnaast werken we vanuit HR nauw samen met de managementassistente, o.a. op het gebied van het organiseren van personeelsactiviteiten.

Wij staan middenin de snelgroeiende en dynamische organisatie en hebben veel contact met alle afdelingen. Als HR afdeling streven wij naar goed werkgeverschap met de focus op duurzame inzetbaarheid en persoonlijke aandacht voor de medewerker in een gezonde en veilige werkomgeving. Naast het harde werken maken we ook altijd tijd vrij voor een praatje met collega’s.

Functievereisten
Dit maakt jou de ideale kandidaat:
- een afgeronde HRM opleiding, minimaal mbo niveau 4;
- relevante werkervaring met HR administratie en het werken in een HR- en salarissysteem;
- goede beheersing van Excel;
- beschikbaar voor 32 uur per week.

Wij zoeken een energieke en daadkrachtige HR collega die enthousiast wordt van administratieve HR taken en het daarnaast ook leuk vindt om actief mee te helpen met andere HR- en personeelsactiviteiten.

Je bent een aanpakker en hebt een frisse kijk op HR processen. Vanuit jouw ervaring werk je nauwkeurig, gestructureerd en ben je integer. Je hebt een servicegerichte en oplossingsgerichte werkhouding. Voor nieuwe medewerkers zet jij je in voor een zorgeloze start. Als HR-medewerker zie jij het werk, snap je de verbanden en voer je taken zelfstandig uit.

Dit bieden we jou:
- Jaarcontract voor 32 uur per week met zicht op een vast contract bij wederzijds enthousiasme;
- Flexibele werkdagen en -tijden (in overleg);
- Salaris tussen de € 2.600,- en € 3.400,- bruto per maand o.b.v. fulltime;
- Goede arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling;
- Mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week);
- Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer (vanaf 10 km enkele reis);
- Jaarlijkse collectieve- en individuele salarisverhoging;
- Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
- Een dynamische functie in een financieel gezond en groeiend familiebedrijf;
- Interessante korting op vloerproducten.

Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact met ons op via tel. 06-408 474 81 of via info@templer.nl.

We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Reiskosten vergoeding

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Wij zijn een full-service vloerengroothandel die voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe collecties en het verhogen van het rendement voor onze klanten. Wij leveren aan vloer- en interieurspeciaalzaken maar ook aan bouwmarkten in heel Nederland. Dit doen we vanuit onze eigen magazijnen met onze eigen vrachtwagens. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om de kwaliteit van onze medewerkers en teams te verhogen om onze klanten morgen nog beter van dienst te zijn dan vandaag.

Website:

Interesses

{{interest.text}}