Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Chauffeur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is niet zomaar een transportbedrijf. Het vervoer per vrachtwagen is meestal slechts een schakel in de totale opdracht. Naast transport verzorgen zij bijvoorbeeld de plaatsing van transformatoren, machines, kozijnen en kunstwerken. Ze beschikken daarom over zware trucks, bakwagen met kranen, opleggers en (semi)diepladers. Daarmee kunnen ze elke klus aan. Voor dit mooie wagen- machinepark zoeken we een chauffeur die daarmee kan omgaan. Jouw werkgebied is voornamelijk Nederland.

Functie eisen:
Een oplossingsgerichte instelling, want geen opdracht is hetzefde
Technisch inzicht
Rijbewijs met code 95
Bijvoorkeur ADR en VCA
Interesse in het volgen van een kraan cursus

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit is een Transportbedrijf met altijd net wat meer aandacht van A naar B, verzorgd van A tot Z…..en er is nog meer dat dit bedrijf tot uw partner, in met name alle soorten (exceptioneel) transport en op- en overslag, maakt. Ze hebben meer dan 80 jaar kennis en ervaring met de zeer persoonlijke aanpak en prettige sfeer, die eigen is aan een familiebedrijf! Het zorgvuldig omgaan met klant en vracht staat bij hen zeer hoog in het vaandel. Ze staan dag en nacht voor de klanten klaarstaan en zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijk positie die zij hebben weten te verwerven in deze branche.

Website:
www.templer.nl