Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Calculator/ Werkvoorbereider allround

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Als calculator/werkvoorbereider GWW werk je in nauw teamverband samen met onze uitvoerder en projectleider. Je speelt een belangrijke rol vanaf offertestadium tot en met de oplevering. Je overlegt regelmatig met klanten en de afdeling uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten. Je signaleert problemen en bedreigingen en je weet deze op een adequate manier te voorkomen en/of op te lossen.Je speelt verder een sterke rol in de kostenbeheersing. Kortom een uitdagende functie met passende verantwoordelijkheden in een dynamisch en ervaren team. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen + competenties in tekst vorm
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau richting Civiele techniek. Je hebt geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit. Je bent resultaatgericht en accuraat. Tevens ben je ondernemend, flexibel communicatief sterk en stressbestendig.

Wat wordt er geboden?
Een uitstekend marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Een prettige en familiaire werksfeer. Een uitdagende baan in een flexibele en levendige werkomgeving op interessante projecten en een diversiteit aan opdrachtgevers. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden
Bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure Templer
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is gebleven wat het sinds 1953 ook al was: een bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor de belangen van de opdrachtgevers, dat kwaliteit koppelt aan echte service. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid van een eenzame pionier tot een fullservice partner in transport en aanneming in de GWW en B&U-sector. In de visie van dit bedrijf gaat de wens van de klant voor alles; is de oplossing niet direct voorhanden, dan wordt er gezocht naar een alternatief. Hierbij wordt getracht zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame oplossingen. Door te investeren in innovatieve technieken houden zij rekening met mens en milieu.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}