Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Technisch Medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Dit betreft een functie ter inschrijving voor Eindhoven en omgeving.

Ben jij iemand die sterk technisch onderlegd is en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen duurzame technologie en zou je je hier graag verder in willen ontwikkelen? Of ben je juist al ervaren en zou je graag eens binnen een ander bedrijf willen kijken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het betreft een fulltime functie ter inschrijving voor diverse locaties in Nederland.

Functie-eisen:
Je bent flexibel en je hebt een sociale houding. Wanneer je je VCA hebt is dat een pré. Een rijbewijs B is tevens een pré. Je hebt MBO 3 of 4 niveau richting werktuigbouwkunde of elektra (iets anders in die richting? Ook prima!). Als laatste ben je service- en oplossingsgericht van aard.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl