Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Allround Hovenier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wij zijn voor dit bedrijf op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega met een flexibele instelling. Als allround hovenier voer je verschillende werkzaamheden uit op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Zowel particulier als zakelijk. Ben je opzoek naar een leuke en veelzijdige baan als allround hovenier bij een hoveniersbedrijf, lees dan snel verder.
Ben jij vakbekwaam hovenier, hovenier in opleiding of wil je het vakmanschap leren? Ze helpen je graag verder. Samen gaan ze graag die uitdaging met je aan.

Functie eisen
Je kan goed zelfstandig werken. Je bent een doorzetter en kan nauwkeurig werken. Ben je daarnaast ook nog flexibel en representatief dan zijn we op zoek naar jou. Enige ervaring in het groen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt je een fulltime functie met uitzicht op vast contract en verder:
– Marktconform salaris
– Een klein en gezellig team
– Veelzijdige en nieuwe machines

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van balkons, tuinen tot aan een geheel park. Dit doen zij voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Zij zijn actief in geheel Nederland.
Het bedrijf is gespecialiseerd in het onder architectuur ontworpen tuinen, ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit houdt in dat de tuin iets toevoegt aan de woning en zijn omgeving en deze laat samenvloeien. Hierdoor wordt iedere tuin die zij maken uniek. Met aandacht voor detail en duurzaamheid. Dit alles doen zij met eigen mensen zodat u van A tot Z door hen wordt geholpen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}