Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Allround Hovenier

Branche:
Land- en tuinbouw
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als allround hovenier houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoud en de aanleg van particuliere tuinen. Maar je zal ook bedrijfstuinen tegenkomen. Je zal zowel in teamverband als zelfstandig werken.Je bent een visitekaartje voor het bedrijf en daarom verwachten wij ook een representatief uiterlijk en goede communicatieve vaardigheden.
Concreet zullen je werkzaamheden bestaan uit: tuinaanleg, schuttingen plaatsen, vijvers plaatsen, vaste planten en bloemen planten, en (sier)bestrating leggen, inclusief voorwerk. Voor het tuinonderhoud gelden de volgende werkzaamheden: gazon maaien, struiken/bomen snoeien, onkruid wieden, schoffelen en uitharken.

Functie-eisen
Je bent in bezit zijn van een hoveniersdiploma, minimaal MBO niveau 3/4. Je hebt goede aantoonbare vakkennis en/of ervaring. Je bent in het bezit van rijbewijs B (E is pré).Je bent in staat om vragen en verbeterpunten te signaleren en te communiceren. Je bent gemotiveerd en hebt affiniteit met de werkzaamheden. Daarnaast ben je aanpakker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je ziet het werk liggen en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Veiligheidsschoenen verplicht

 In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Hoveniersbedrijf Sinnema Gardens is sinds 2008 een actieve speler in de hoveniersbranche en dé partner als het gaat om tuinontwerp, aanleg, onderhoud en advies van uw tuin.

Website:
www.sinnemagardens.nl
Adres:
de Kûper 7
9005 RP Wergea