Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Allround Hovenier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als allround hovenier houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoud en de aanleg van particuliere tuinen. Maar je zal ook bedrijfstuinen tegenkomen. Je zal zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Je bent een visitekaartje voor het bedrijf en daarom verwachten wij ook een representatief uiterlijk en goede communicatieve vaardigheden.

Concreet zullen je werkzaamheden bestaan uit: Tuinaanleg, Schuttingen plaatsen, Vijvers plaatsen, Vaste planten en bloemen planten, en (Sier)Bestrating leggen, inclusief voorwerk. Voor het tuinonderhoud gelden de volgende werkzaamheden: Gazon maaien, Struiken/bomen snoeien, Onkruid wieden, Schoffelen en Uitharken.

Functie eisen
Je bent in bezit zijn van een hoveniersdiploma, minimaal MBO niveau 3/4. Je hebt goede aantoonbare vakkennis en/of ervaring. Je bent in het bezit van rijbewijs B (E is pré).Je bent in staat om vragen en verbeterpunten te signaleren en te communiceren. Je bent gemotiveerd en hebt affiniteit met de werkzaamheden. Daarnaast ben je aanpakker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je ziet het werk liggen en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Zij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Dit bedrijf is sinds 2008 een actieve speler in de hoveniersbranche en uw partner als het gaat om tuinontwerp, aanleg, onderhoud en advies van uw tuin. Omdat zij een klein hoveniersbedrijf zijn, kunnen zij u een scherp uurtarief of offerte aanbieden.

Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}