Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Zelfstandige grondwerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Werken als middenspanningsmonteur vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en montagevaardigheden. Je bent voornamelijk gericht op het onderhouden, testen en repareren van elektrotechnische installaties op het gebied van E&I. In deze service functie zorg jij ervoor dat storingen in de laag- en/of hoogspanningsinstallaties worden opgelost, onderhoud je de installaties en voer je aanpassingen uit op bestaande systemen. Door je nauwkeurige, praktische en analytische instelling weet je storingen snel te vinden waardoor je de klanten snel kunt helpen. Jij bewaakt de veiligheid, voortgang en kwaliteit van het uit te voeren werk. Tot slot zorg je voor een productieve en goede sfeer.

Functie eisen:
Een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek niveau 3 of 4 of niveau verkregen door werkervaring
VILS en/of BIH
VCA-VOL diploma of bereid dit op korte termijn te behalen
Basiservaring met MS-Office pakketten (Word, Excel)
VIAG of bereid dit te behalen
In bezit van rijbewijs B

Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling. Je hebt kennis van het leidingen netwerk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens ben je een harde werker, positief en oplossingsgericht ingesteld, die ervan houdt om buiten te werken.

Arbeidsvoorwaarden:
Een afwisselende (fulltime) baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband
Een plezierige werksfeer
Salaris conform CAO

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten:Het aannemingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het aannemen van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg, reconstructie en onderhoud van water, gas, elektra, telecom en centrale antenne installaties.De werkmaatschappij Weg- en Waterbouw houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van o.a. riolering, persleidingen, open en dichte verhardingen enz.Het elektrotechnisch Installatie- en Montagebedrijf zorgt voornamelijk voor de aanleg van buiteninstallaties als sportveldverlichting, openbare verlichting, drukriolering gemalen, terreinverlichting en aanverwante zaken.

Website:
www.templer.nl