Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Zelfstandig werkende Kok

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en actieve baan in de horeca? Wij zoeken een flexibele, zelfstandig werkende kok. Deze functie is voor een langere periode voor een nader te bepalen aantal uren in de week met ingang van maart 2019.
Jij zorgt voor de mise en place en samen met de keuken en bedieningsmedewerkers voorzie jij de gasten van heerlijke en mooi gepresenteerde gerechten. Daarnaast zorg jij er voor dat de keuken altijd schoon is volgens HACCP regels en verzorg jij het voorraadbeheer. Je brengt onze keukenmedewerkers de kneepjes van het vak bij.

Functie eisen
Jij volgt de opleiding ‘zelfstandig werkende kok’, of je bent in het bezit van een soortgelijk diploma, of je hebt door middel van soortgelijk werk ervaring opgedaan als zelfstandig werkende kok.
Je bent in staat om een klein keukenteam aan te sturen en een goede relatie te onderhouden met de bediening. Je bent woonachtig in de buurt van Den Bosch. Daarnaast ben je stressbestendig, kwaliteitsgericht en bekend met HACCP regels. Tevens ben je representatief en gastvrij.

Wat wordt je geboden?
Dit bedrijf biedt je een afwisselende functie met een marktconform salaris en een prettige werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden
Bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ongedwongen, gemoedelijk en sfeervol. Dit zijn de kernwoorden van dit bedrijf.
Even ontspannen aan de bar na een lange werkdag in Den Bosch? Of gewoon een momentje voor jezelf, met je vrienden of collega’s? Je vindt het allemaal in de leukste bar van Den Bosch in de Korte Putstraat. Niet alleen voor de lekkerste cocktails kun je je hier terecht. Ook voor verrassende snacks en tussendoortjes. Voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}