Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Zelfstandig Onderhouds Timmerman

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

BEN JIJ UIT HET GOEDE HOUT GESNEDEN? EN TIMMER JE GRAAG AAN DE WEG? LEES VERDER!

Als zelfstandig onderhoudstimmerman verricht jij verschillende werkzaamheden voor commercieel vastgoed- en VVE-gebouwen.

De inwerkperiode via uitzendbasis, na inwerkperiode en goed bevallen een contract bij het bedrijf.

Het bedrijf verzorgd al het bouwkundig onderhoud voor zowel VvE als bedrijfspanden als ook het beheer van alle voorkomende technische installaties

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke dienstverlening. Zij nemen u alle zorgen uit handen als het gaat om bouwkundig en technisch beheer van onroerend goed. Wij werken voornamelijk in opdracht van VvE’s, zakelijke en particuliere vastgoed investeerders.

Competenties

Je weet wat vakmanschap is. Je kunt goed zelfstandig werken. Tevens ben je communicatief vaardig, representatief, nauwkeurig en gestructureerd in je werk. Je hebt enige ervaring als zelfstandig onderhoudstimmerman.

Opleiding:

VMBO/MBO niveau
Beheersing van de Nederlandse taal
CVA
Ben je een aanpakker en betrouwbaar, ben je trots op je wat je doet en los je graag een probleem op ? Ben je daarnaast woonachtig in een straal van 40 km van Vught, dan is dit jouw baan!

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl