Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Zelfstandig Hovenier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is per direct op zoek naar een zelfstandig hovenier (Voorman onderhoud) voor het onderhoud bij hun klanten. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week. Het is een functie waarin je veel verantwoording krijgt voor het onderhouden van de tuinen. Het is daarom van belang dat je goed zelfstandig kan werken. Tevens ga je ook in teamverband werken en daarbij help je je collega's met je ervaring als zelfstandig hovenier.

Functie eisen
Ben jij een enthousiaste kandidaat die het leuk vindt om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Heb je een Mbo diploma (bij voorkeur een hoveniers opleiding)? Heb je een aanpakkersmentaliteit? Ben je tevens representatie, verantwoordelijk en beheers je de Nederlandse taal? Dan zijn we opzoek naar jou.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een goede werksfeer in een jong en ambitieus bedrijf, bieden zij een stabiele werkomgeving met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid maar ook ruimte om je in het vak verder te ontwikkelen. (curcus of opleidingen naast het werk) . Zij bieden een salaris conform cao hoveniersbedrijf maar uiteraard ook aan de hand van je eigen kunnen.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


U kunt bij dit bedrijf terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van balkons, tuinen tot aan een geheel park. Dit doen zij voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Zij zijn actief in geheel Nederland.
Het bedrijf is gespecialiseerd in het onder architectuur ontworpen tuinen, ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit houdt in dat de tuin iets toevoegt aan de woning en zijn omgeving en deze laat samenvloeien. Hierdoor wordt iedere tuin die zij maken uniek. Met aandacht voor detail en duurzaamheid. Dit alles doen zij met eigen mensen zodat u van A tot Z door hen wordt geholpen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}