Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Zaterdaghulp / bijbaan

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Het werk bestaat voornamelijk uit het afwegen en daarna inpakken van gedroogde kruiden en vruchten. Daarnaast kan het voorkomen dat je moet bijspringen bij andere werkzaamheden welke voorkomen op kantoor en/of in het magazijn.

Functie eisen:
Ben je op zaterdagen vrij en wil je naast bijvoorbeeld je studie wat bijverdienen, dan is dit een heel leuk bedrijf om dit dit te kunnen doen. Heb je een aanpakkers mentaliteit en vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is sinds 2011 de meest uitgebreide winkel voor uw knaagdier. Koop alles voor uw Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij deze Webshop! Ze verkopen meer dan 1500 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer.

Website:
www.templer.nl