Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Woningstoffeerder

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren Woningstoffeerder. Binnen deze fulltime functie, waarbij je 4 dagen per week werkt, ben je verantwoordelijk voor het leggen van pvc vloeren, laminaat, tapijt en marmoleum. Maar ook het ophangen van raamdecoratie en gordijnen behoren tot je werkzaamheden. Je komt te werken in een team van 6 woningstoffeerders.

Eerst via het uitzendbureau, maar met de intentie om op contract bij het bedrijf te gaan.

Het betreft hier een functie voor 37 uur (4 x 9,25 uur per dag).

Opleiding/ Vereisten:


  • Ervaring als Woningstoffeerder;

  • Technisch inzicht is een must;

  • In bezit van rijbewijs B.


Competenties:

Aangezien je veel bij de klanten thuis komt, zijn wij op zoek naar iemand met een sociale en klantvriendelijke instelling. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en je bent daarbij iemand die goed in oplossingen kan denken.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit gezond groeiend bedrijf op het gebied van woninginrichting in het noorden van Friesland heeft veel in huis. Er is een ruime keuze in meubelen, raamdecoratie, vloeren, beddengoed, zonwering en behang. Medewerkers kunnen hier diverse vakopleidingen volgen, dit om zichzelf te blijven ontwikkelen. Binnen deze zeer platte organisatie hangt een familiaire sfeer waar goed op elkaar wordt gepast. Er wordt hard gewerkt om samen de doelstellingen te behalen.

Website:

Interesses

{{interest.text}}