Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren werkvoorbereider/Inkoper met het vak Interieurbouw als achtergrond. De projecten welke zij doorgaans maken kunnen complex en dan ook zeer interessant zijn. De taak bestaat uit, na overdracht vanuit calculatie/verkoop, het ontleden van een nieuwe order, de voortgangsplanning hiervan inrichten alsmede beheren, het inkoop klaar maken van de order alsmede de inkopen verrichten, controleren en ontvangen. Je werkt in een teamverband samen met Dirk de CNC tekenaar, Henri de calculator / Autocad tekenaar en Louis de werkplaats-chef. Je hebt contact met de leveranciers alsmede de uitvoering in onze werkplaats.
Het is een fijne veelzijdige fulltime baan met veel contact en telefoonverkeer. Iets voor jou?

Functie eisen
Kennis van de materie is een must. Het is een verantwoordelijke en zelfstandige baan met veel telefoonverkeer waarin het goed spreken van de Nederlandse alsmede Engelse taal een must is.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een middelgrote organisatie dat zich heeft gespecialiseerd in de professionele inrichting en interieurbouw.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}