Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider Utiliteit W-Installaties

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Als Werkvoorbereider W-installaties ben je de spil van het projectteam en ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de administratieve verwerking van het project. Je ontwerpt de technische installaties, je zorgt voor een goede materiaalstroom en bewaakt deze, je calculeert c.q. offreert meer- /minderwerken en je hebt een aansturende en controlerende taak wat gaat om het tekenwerk. Een afwisselende functie binnen de projectteam waarin je zelfstandig en in overleg met de projectleider zorg draagt voor een juiste voorbereiding en voortgang van de projecten.

Functie-eisen
De Werkvoorbereider W-installaties die wij zoeken beschikt over: Een afgeronde HBO/MBO of MIT niveau 4 opleiding richting installatietechniek; En TVVL Luchtbehandelingstechniek is een pré; kennis met diverse ICT programma’s, zoals: Word, Excel en Syntess; Minstens 5 jaar erkende ervaring als werkvoorbereider in de utiliteit; Daarbij is kwaliteit en flexibiliteit van groot belang; Een echte teamspeler en geniet ervan om met andere leden van het projectteam samen te werken; Affiniteit met kosten en kostenkengetallen en op basis hiervan ben je in staat om beslissingen te nemen als het gaat om installatietechnische oplossingen; Affiniteit met duurzame installaties is gewenst; Geen 8-5 mentaliteit; Bezit van een VCA-vol.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een begrip in de wereld van installatietechniek voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het familiebedrijf is actief vanuit Sint-Michielsgestel en vormt voor de vele opdrachtgevers een vertrouwd adres. Met meer dan 185 jaar ervaring en vakmanschap is dit installatiebedrijf een bekende naam die de full service dienstverlening zowel regionaal als landelijk uitdraagt.

Website:
www.templer.nl