Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider dakbedekking

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als uitvoerder heb je verantwoordelijkheid om het project in goede banen te leiden. Je stuurt 10-15 dakdekkers aan en eventuele onderaannemers. Tevens coördineer je de werkzaamheden op de bouwplaats.Je bewaakt de planning en het afroepen van het materiaal/materieel. Als uitvoerder ben je volledig verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten.

Opleiding:
MBO/HBO
Rijbewijs B of BE
VCA-VOL

Competenties:
Je hebt ervaring binnen de dakdekkers branche. Je kunt goed werken in teamveband maar ook ben je zeer goed in staat om zelfstandig projecten te begeleiden. Je hebt ervaring met het aansturen van en leidinggeven aan dakdekkers. Verder ben je flexibel, heb je een aanpakkersmentaliteit en ben je gedreven. Heb je daarnaast ook nog bouwkundig en technisch inzicht met oog voor detail, dan is dit jouw baan en zoeken we jou!

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat, per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Den Bosch?

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Een bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerkzaamheden. Dit bedrijf bestaat inmiddels 19 jaar en heeft een team van 10 tot 15 medewerkers met ieder hun eigen specialisme.

Website:
www.templer.nl