Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider/ Besteller

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is volop aan de slag met een professionele ontwikkeling van de organisatie, waarbij zij gaan voor 100% tevredenheid. Zij steunen hierbij op de jarenlange ervaring van hun medewerkers om iedere dag de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Een werkvoorbereider/besteller kan hierin een mooie rol vervullen.

Ben jij diegene met lef, die enthousiast is en over de juiste vaardigheden beschikt? Die de handen uit de mouwen wil steken en actief bijdraagt aan het realiseren van de beoogde professionele ontwikkeling? In dat geval kan dit bedrijf je binnenkort wellicht met trots hun nieuwe collega noemen.

Je gaat als werkvoorbereider/besteller aan de slag in een uitdagende afwisselende functie, kort samengevat ben je bij dit bedrijf verantwoordelijk voor de volgende zaken:

-De werkvoorbereiding op basis van klant tekeningen, vragen van klanten en eigen tekeningen;
-Het afhandelen van de orderadministratie en waar nodig archiveren;
-Het aannemen en invoeren van nieuwe orders in het ERP systeem;
-Het te woord staan van klanten; beantwoorden van diverse vragen;
-De overdracht van het “project” aan de planning/productie;
-Het verrichten van bestellingen betreffende materialen, bevestigingsmaterialen ed. aan de hand van gegenereerde inkoopbehoefte.

Het betreft een fulltime functie

Functie-eisen
Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en beschikt over hele goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je voelt je thuis binnen een dynamische omgeving en bent daarom proactief en flexibel ingesteld.

Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding werktuigbouwkunde of soortgelijk. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Kennis en ervaring in het werken met een 3D-tekenpakket is ook een pré. Je bent flexibel en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Een prettige, informele en professionele werkomgeving.
Persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Afwisselende werkzaamheden.
Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ooit is dit bedrijf begonnen als dorpssmid, maar werden al snel een klein constructiebedrijf. Het ging van vader op zonen en groeide uit tot een allround metaalverwerkend bedrijf. Geleerd van zaken die beter konden en trots op zaken die perfect waren. Door te doen wat ze zeggen en vast te houden aan hun kernwaarden zijn ze geworden wie we zijn.

Website:
www.templer.nl