Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Voor de afdeling engineering nieuwbouw en renovatie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Tekenaar W-installatietechniek die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider. Als werkvoorbereider/tekenaar is het belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij een goede kwaliteit levert. Een pro-actieve houding wordt zeer gewaardeerd. De functie is geschikt voor iemand met enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider/tekenaar of ervaring in de buitendienst die zich verder wil ontwikkelen.
Je werkzaamheden zijn: Je vertaalt het ontwerp van installaties in technische modellen. Je werkt mee aan de technische voorbereiding van projecten. Ontwerpen en uitwerken van technische installaties conform de geldende normen en voorschriften, verdeling tekenen en werkvoorbereiden ca. 40/60. Werken vanaf bestektekening tot aan werktekening en revisietekening. Verwerken van meer- en minderwerk. Organiseren van materiaal.

Functie eisen
Je hebt en je bent:
MBO niveau 4 door ervaring en/of opleiding.
Veiligheid voor operationeel leidinggevende (VOL-VCA).
Minimaal twee jaar relevante werkervaring in de buitendienst of als werkvoorbereider/tekenaar.
Kennis van Nordinet, BIM/Revit.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Op de hoogte van de geldende normen en voorschriften
Rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf. Verder biedt het bedrijf: Mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen. Een prima werksfeer. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Met circa 90 medewerkers verzorgt dit bedrijf de installaties in nieuwbouw, renovatie, grootonderhoud en utiliteitsprojecten. De afdeling service en onderhoud verzorgt met een 24 uur servicedienst (de aanleg), service en onderhoud van meer dan 24.000 C.V. en warmwatertoestellen. Het betreft een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}