Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Je maakt klantorders aan in het systeem. Je helpt klanten aan de balie en staat tevens klanten telefonisch te woord. Jij bent dus ook degene die het werk aanneemt. Het kan soms voorkomen dat je moet helpen bij het laden en lossen.

Functie eisen
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is er bij dit bedrijf op kantoor een vaste werkplek voor jou. Heb je enige ervaring met de omschreven functie dan is dit je kans. Heb je toevallig nog je heftruckcertificaat, dan is dat mooi meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis, ervaring en comform de CAO van metaalbewerkingsbedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De grote kracht van het bedrijf is de enorme diversiteit in werkzaamheden. Hierdoor is een schat aan ervaring opgebouwd en is niets onmogelijk. Er wordt voor ieder project een passende oplossing geboden. Daarnaast kan er snel geschakeld worden door de grote capaciteit (7500 M² aan productie oppervlakte en 100 ton aan hijscapaciteit) en is flexibiliteit een woord dat dik gedrukt in het woordenboek staat. De productielijnen zijn geschikt voor zowel enkel stuks opdrachten als voor seriematig werk. De opdrachtgevers van dit bedrijf kunnen bouwen op de knowhow van het bedrijf op het gebied van het gehele straal- en coating traject.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}