Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkvoorbereider

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Sinds kort is er een wijziging in de organisatiestructuur. Daardoor zoeken ze een werkvoorbereider die zin heeft om de afdeling verspaning naar een hoger niveau te helpen tillen. Niet alleen moeten de orders op tijd en volgens specificatie de deur uit, ze willen het team verder opbouwen en de processen strakker volgen. Dat moet de ruimte voor plezier en groei geven, waardoor jij ook weer verder kunt groeien. Heb jij zin om deze kar met hun te trekken en jezelf en de afdeling naar het volgende niveau te helpen? Ze zoeken een echte teamspeler met voldoende kennis, maar zeker ook met relevante praktijkervaring. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met klanten en met collega’s. Je moet flink kunnen doorpakken op een manier die door anderen goed wordt geaccepteerd.

Voor de functie als werkvoorbereider beschik je over een: Relevante afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 Minimaal twee jarige relevante werkervaring. Goede communicatieve vaardigheden. Goede samenwerking met je collega’s en je bent flexibel. Representatief; je bent klantgericht en je denkt in oplossingen. Je wilt het beste uit jezelf en je collega’s halen. Minimale ervaring met een ERP systeem (Plan de Campagne). Ervaring met een CAD tekenpakket (geen eis).

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bij dit bedrijf uit Vollenhove maken ze al meer dan 40 jaar mooie producten voor een divers palet aan klanten in de wijde omgeving. Dat varieert van bluspistolen voor de brandweer tot stukwerk voor exclusieve jachten en van kleine series tot gecompliceerde werkstukken die onder tijdsdruk afgeleverd moeten worden.

Website:

Interesses

{{interest.text}}