Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Werkplaats Receptionist

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een Werkplaats Receptionist die een belangrijke schakel vormt tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je mede bepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant.
Dit vergt een commerciële instelling, sterk ontwikkelde communicatieve
vaardigheden, doorzetting- en incasseringsvermogen. Je zorgt voor aansturing van je collega’s en voor een optimale communicatie tussen de werkplaats en het receptieteam. Tot de taken behoren o.a.:
Het maken van afspraken, offertes en werkorders; planning van en controle houden over het werkproces; toestemming vragen voor reparatie via het ROB, facturering en beheer vervangend vervoer.

Functie eisen
Wij verwachten een flexibele, prettige collega met een MBO-4 opleiding, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede commerciële eigenschappen. Je bent leergierig, een teamplayer en je denkt in kansen en oplossingen. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de Automotive is vereist en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.
Zij bieden een uitdagende functie met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met daarbij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Het betreft een fulltime functie (40 uur) in een 5-daagse werkweek.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Na ruim zestig jaar, bestaat dit bedrijf uit 4 autobedrijven, een schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij. Hiermee biedt het bedrijf alles op het gebied van automobiliteit.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}