Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Webshop Medewerker

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

In deze functie zorg jij samen met je collega’s ervoor dat alles in ons magazijn, de frontoffice en bij de dieren op rolletjes loopt. Het is een erg afwisselende functie omdat je bij ons als allround Webshop medewerker veel taken oppakt.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verzamelen van de online en offline bestellingen, dit doe je aan de hand van orderlijsten die je zelf uitdraait en verzendklaar maakt. De hele dag door komen leveringen binnen, deze neem jij aan van de chauffeur. De levering controleer en pak je vervolgens uit met behulp van de paklijst. Aan de balie help je klanten verder die hun bestelling komen ophalen of ter plekke iets willen kopen en je neemt de telefoon aan. Naast de producten hebben wij ook dieren die dagelijks verzorgd worden. Voeren en verschonen hoort dan ook bij je dagtaak. Ook hebben wij een Post NL punt je zal dus ook klanten helpen door pakketten in ontvangst te nemen en uit te reiken, hiervoor krijg je van ons een interne opleiding.

Aan het einde van de dag ruimen we het magazijn op, maken we de winkel schoon, spiegelen we de artikelen en zorgen we ervoor dat alles weer klaar is om een nieuwe dag te beginnen en je zal zien dat je stappenteller ondertussen al 5 á 10 km aangeeft.

Functie eisen:
Voor deze functie is het belangrijk dat je goed geconcentreerd kan werken en erg nauwkeurig bent.
Werkervaring in een magazijn en het bezitten van een heftruckcertificaat heeft een grote voorkeur. Aangezien je in een klein team werkt is het van belang dat je open en eerlijk bent en betrokken bij wat je doet. Flexibiliteit, gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn erg belangrijk voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden:
Werken met plezier, een werkplek waarbij jij er toe doet daar gaat het om! We werken echt samen als een team en zorgen ervoor dat we met elkaar het werk gedaan krijgen. We bieden je een fijne werkplek in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden. Na een gedegen inwerkperiode maak je kans op een vaste baan!

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Dan komen we graag met je in contact! Wil je graag eerst meer weten over de functie bel ons dan op tel. 06-408 474 81 of mail naar info@templer.nl.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Wij zijn dé specialist op het gebied van knaagdieren, we zijn de grootste online Knaagdierwinkel van Europa. Naast een uitgebreid magazijn, hebben wij ook dieren en adviseren wij klanten over het houden van knaagdieren en konijnen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}