Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Voorman groot aanleg

Branche:
Bouw en vastgoed
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken iemand die niet terugdeinst voor grote aanlegwerken. Als ervaren voorman heb je verstand van zowel cultuurtechnisch als civiel werk. Jij begrijpt wat er wordt gevraagd en buiten moet gebeuren én vertaalt dit door naar je team.

Functie eisen:
Als echte teamspeler heb je een collegiale instelling. Je motiveert je team om alles uit een project te halen en bent een echte aanpakker, met een oplossingsgericht MBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.
Een diverse baan in een enthousiast team. Je werkt voor veel verschillende opdrachtgevers en krijgt de ruimte om eigen initiatief te tonen en te groeien in je functie. Ze bieden hiervoor indien nodig persoonlijke begeleiding.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een aannemerscollectief met vier werkmaatschappijen. Zij zorgen voor de inrichting en het beheer van groene, grijze en blauwe buitenruimten door heel Nederland. Door de bedrijven onder één dak te bundelen is het voor hen nòg gemakkelijker om samen te werken en om visie, kennis, expertise en vakmanschap te delen.

Website:
www.templer.nl