Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Voorman Dakdekker

Branche:
Bouw en vastgoed
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Je maakt voornamelijk pannen/ platte daken. Je geeft leiding aan een ploeg van meestal 2 tot 4 dakdekkers. Je hanteert de voor het bedrijf geldende arbo- en milieuvoorschriften en maakt op voorgeschreven wijze gebruik van de veiligheidsregels.

Je maakt voornamelijk pannen/ platte daken. Je geeft leiding aan een ploeg van meestal 2 tot 4 dakdekkers. Je hanteert de voor het bedrijf geldende arbo- en milieuvoorschriften en maakt op voorgeschreven wijze gebruik van de veiligheidsregels.

Je staat het grootste deel van de dag in de buitenlucht, soms op grote hoogte, op het dak. Soms moet je zwaar tilwerk verrichten. Het is dus van belang dat je fysiek sterk bent en geen last hebt van hoogtevrees. Door de diversiteit aan opdrachtgevers, kom je met verschillende mensen in contact op verschillende locaties (bijvoorbeeld bij de particulier thuis of op een groot project).

Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en die van de ploeg dakdekkers waar je leiding aan geeft en waar je mee samenwerkt. Je ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens opdracht en voorschrift uitgevoerd worden. Je moet tijdig onveilige situaties signaleren en actie ondernemen zodat schade en ongevallen voorkomen kunnen worden. Tijdens uitvoering van het werk kan je te maken krijgen met mensen van verschillende disciplines zoals installateurs, timmerlieden en loodgieters. Op de bouwplaats ben je aanspreekpunt voor de uitvoerder en opdrachtgever. Je legt verantwoording af aan en ontvangt leiding van je direct leidinggevende.

De Belangrijkste werkzaamheden:
Werkplek en werkzaamheden voorbereiden;
Sloopwerkzaamheden uitvoeren;
Dak werkzaamheden uitvoeren;
Repareren en onderhouden van het dak;
Leidinggeven aan een ploeg dakdekkers;
Toezicht houden op een veilige werkuitvoering.

Functie eisen
Je hebt LBO werk- en denkniveau;
VCA basis;
Je hebt ongeveer 2 tot 4 jaar relevante werkervaring;
Je kunt accuraat werken en steekt graag de handen uit de mouwen;
Je kunt je flexibel opstellen en hebt een klant -en servicegerichte instelling;
Je communiceert makkelijk en bent een echte team player;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een full-service dakdekkersbedrijf voor particulieren en bedrijven met klanten in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel, Breda en omgeving. Zij bieden kosteneffectieve en betrouwbare oplossingen voor dakbedekking door ervoor te zorgen dat hun dakbedekking medewerkers volledig zijn opgeleid en op de hoogte blijven van alle nieuwste dakbedekkingstechnieken en gezondheids- en veiligheidsaanbevelingen.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}