Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Voorman combinatiewerken

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Voor deze vacature zoeken wij een voorman die meewerkt aan de aanleg van hoofdleidingen, ook het monteren en in bedrijfstellen horen bij de werkzaamheden. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een werkmap, jij zorgt voor het overzicht in het team: je weet duidelijk over te brengen wie wat gaat doen en beheert de kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Ook zorg je voor een optimaal resultaat door het juiste materiaal op de juiste plaats. Verder zorg jij er voor dat het contact met de klant en omgeving optimaal verloopt, dat de dagrapportages gemaakt worden, het leidingtracé goed wordt ingemeten en uitgezet. Ook draag je er zorg voor dat de tekeningen op de juiste manier worden gelezen. Afwijkingen ten opzichte van de tekening signaleer je tijdig en afwijkingen worden door jou gerapporteerd.

Functie eisen:
MBO niveau 3
Certificaat buizenlegger en/ of monteur gww
In het bezit van een geldig VIAG certificaat
VIAG AVP
Competenties:
Jij hebt enige jaren ervaring als voorman of jij hebt minimaal 5 jaar ervaring als gww monteur en bent toe aan een volgende stap. Je hebt een positieve instelling en bent probleemoplossend.

Arbeidsvoorwaarden:
Een afwisselende (fulltime) baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.
Een plezierige werksfeer.
Salaris conform CAO.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten:

Het aannemingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het aannemen van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg, reconstructie en onderhoud van water, gas, elektra, telecom en centrale antenne installaties.

De werkmaatschappij Weg- en Waterbouw houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van o.a. riolering, persleidingen, open en dichte verhardingen enz.

Het elektrotechnisch Installatie- en Montagebedrijf zorgt voornamelijk voor de aanleg van buiteninstallaties als sportveldverlichting, openbare verlichting, drukriolering gemalen, terreinverlichting en aanverwante zaken.

Website:
www.templer.nl