Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Verzorgende niveau 3

Branche:
Temp agency
FTE:
Onbekend
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als verzorgende niveau 3 ga je werken in de regio Oss of Den Bosch. Je werkt gewoon in de thuiszorg. De persoonlijke verzorging en verpleging van de cliƫnten staat hier volop centraal. Als geen ander weet jij hoe je de cliƫnten het beste een glimlach kan bezorgen.

Functie eisen:
Je hebt een verzorgende niveau 3 diploma op zak. Je spreekt goed Nederlands en je communicatie vaardigheden zijn perfect. Je bent minimaal 16 tot 24 uur per week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs B. Tevens beschik je over een flexibele en enthousiaste instelling.

Zij bieden:
Bij voldoende uren krijg je een auto van de zaak. Je kan een uitstekende beloning verwachten (hoger dan gebruikelijk in deze branche). Daarnaast krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid in uren die je werkt. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Zorg en ondersteuning die zo goed mogelijk zijn afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Dat vindt deze zorginstelling belangrijk. Uw persoonlijke zorgvraag verdient het beste zorg antwoord.

Klein, krachtig en dichtbij;

De medewerkers van deze zorginstelling werken daarom in kleine teams met een vaste samenstelling. Zo kunnen ze de zorg voor u eenvoudig en optimaal organiseren: klein, krachtig en dichtbij. Maar altijd vanuit uw wensen.

Website:
www.templer.nl